Алтернатива Настани

КОНВОЈ – нова кино проекција

Сподели:

MDkonvojkino-1

Кино Cineplexx,  21 Јули

Организирани на брзина, трговците се обидуваат да пренесат огормна количина на кокаин од Шпанија во Франција. Граничната контрола ги открива и паниката наскоро ќе го обземе целиот конвој. Опколен од сите страни, групата ќе се растури под заканата од моќниот предавник и ривалскиот тим. Алекс, водачот на бандата, ќе дојде да го спаси товарот и своите луѓе.

Сподели: