Вести Македонија Став Ударни вести

Криминалниот проект Скопје 2014 е опасен и ги загрозува граѓаните, со Законот за ЈО одговорност ќе има за оние што смислиле и направиле

Сподели:

 

Се уште се чувствуваат последиците од криминалното и неодговорно работење на ВМРО-ДПМНЕ, и бегалецот од правдата Никола Груевски, кој потроши милиони евра народни пари за проектот Скопје 2014, составен од лажен барок, жални врби и споменици.

 

 

Криминалниот проект Скопје 2014 не го издржа ниту налетот на ветрот и барокните фасади од стиропор почнаа да летаат, загрозувајќи ги граѓаните.

Усвојувањето на Законот за ЈО, кој обезбедува продолжување на предметите на СЈО, меѓу кои и предмети поврзани со проектот Скопје 2014.

 

 

Одговорност ќе има за оние кои го смислиле и направиле криминалниот проект Скопје 2014, кој се покажа дека е опасен и по животот на граѓаните.

СДСМ

Сподели: