Вести Македонија Ударни вести

Листа на населени места на теренска вакцинација за 24. јули

Сподели:

 

Теренската вакцинација за сабота 24.07.2021 ќе се одвива во следните населени места: 

Тетово – Речица, Г.Речица,М.Речица, Калник, Чифлик 

Струга – Д.Белица, Враништа 

Битола – Ѓавато, Маловиште 

Берово – Смојмирово 

Министерството за здравство секојдневно ќе информира преку соопштенија за денот и местата за теренско вакцинирање за Ковид 19. Замолуваме за поддршка на овој процес. 

Сподели: