Вести Изјави Македонија Топ теми Ударни вести

Лога: Напуштањето на Парламентот од страна на ВМРО ДПМНе, е добредојдена вест

Сподели:

 

“Во однос на најавите за напуштање на Парламентот и напуштање на мандатите од страна на пратниците на ВМРО ДПМНе, тоа е добредојдена вест за граѓаните на нашата држава.

Немањето став за битни прашања и политиките на блокада подобро се изразуваат со напуштање на Собранието и тоа е гест за поздравување од наша страна, напиша министерот за правда”, Кренар Лога на својот официјален ФБ профил.

Сподели: