Вести Македонија Статуси Ударни вести

Љупчо Јаневски: Коцките се фрлени – резултатот сигурно ќе биде различен

Сподели:

 

„Повторувајќи иста работа триесет години и како очекуваме да се добијат различни резултати?! Коцките се фрлени, а резултатот сигурно ќе биде различен“, напиша на својот ФБ профил директорот на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот Љупчо Јаневски.

 

 

Сегашниот директор на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот Јаневски, ќе биде кандидат за градоначалник на Општина Ѓорче Петров од граѓанското движење на ДОМ и ЛДП на Локалните избори 2021 година.

 

Сподели: