Алтернатива Настани

MACEDONIAN BIKE RIDERS – TOUR DE LAKE #2

Сподели:

MDmacedonianbikeriderstourdelake2sportskinastani

 Охрид,  31 Јули

На 31- ви Јули 2016 во организација на Macedonian Bike Riders ќе се вози околу Охридско езеро.Следуваат дополнителни информации.

Сподели: