Алтернатива Настани

МОБ: Гала концерт “Oд класика до евергрин” на Скопски солисти

 

МОБ, “Скопски солисти”  –“ОД КЛАСИКА ДО ЕВЕРГРИН”, 8.јули

Ви го најавуваме неповторливиот гала концерт со камерниот оркестар

диригент: Иван Еминовиќ

солисти: Наде Талевска – Спасовска и Горан Наумовски

Уметнички раководител, проф. м-р Васил Атанасов

Сподели: