Вести Македонија Ударни вести

МОСТ: Гордана Сиљановска-Давкова – 44,93%3, Стево Пендаровски – 51,51%

Сподели:

 

Прес-конференција на Граѓанската асоцијација МОСТ, во 21 часот

Според резултатите од ПВТ програмата добиени се следните резултати со максимална маргина на грешка од +/- 0,5%:
2. Гордана Сиљановска-Давкова – 44,93%
3. Стево Пендаровски – 51,51%

 

Прес-конференција во 21 часот

Geplaatst door Граѓанска Асоцијација МОСТ op Zondag 5 mei 2019

Сподели: