Вести Македонија Ударни вести

Нова снежна покривка на Попова Шапка

Поради падот на температурите на воздухот на планинските места во текот на ноќта имаше поинтензивни снежни врнежи.

На Попова Шапка дојде до значително зголемување на снежната покривка и во моментов таа изнесува над 10 сантиметри.

 

Снежните врнежи продолжуваат со зголемен интензитет.

 

Сподели: