Одбележување 12 години од смртта на претседателот Киро Глигоров

Сподели

 

По повод одбележување на 12-годишнината од смртта на првиот претседател на Република Македонија, Киро Глигоров, делегација на Собранието на Република Северна Македонија, во состав од Дарко Каевски и Бети Стаменковска – Трајкоска, на 1 јануари 2024 година (понеделник), во 11 часот, ќе положи свежо цвеќе на вечното почивалиште на Градските гробишта Бутел во Скопје.