Алтернатива Настани

ОХРИДСКО ЛЕТО – КОНЦЕРТ НА ЏАФЕР ЏАФЕРИ И МИЛАНА ЧЕРНЈАВСКА

Сподели:

11A287E1-EA22-49B4-AB93-F904B2F51101_mw1024_n_s

Црква Св.Софија, Охрид  27 Јули

Прекрасна вечер во рамките на Охридско лето со Џафер Џафери (виолина, Македонија), Милана Чернјавска (пијано, Германија).

 

Сподели: