Вести Македонија Ударни вести

Општина Чаир започна со дезинфекција на влезовите на колективните згради во Чаир

 

Превентивните мерки за заштита од вирусот Covid 19 ги продолжуваме со процесот на дезинфекција на влезовите на колективните згради на територија на Општина Чаир.

 

 

 

Работните екипи се распределија денес во зградите на населбата Стар Чаир и тоа на улиците:Емин Дураку, Крсте Асенов, Ресенска, Вуковарска, Струмичка, Добри Даскалов и Архиепископ Доситеј.

 

 

Овој процес ќе продолжи и во наредните денa до дезинфекција на сите 162 влеза на колективните згради.

 

Сподели: