Алтернатива Настани

ПАРАТИСИМА СКОПЈЕ #3 – интернационален саем на современа уметност

Сподели:

ПАРАТИСИМА СКОПЈЕ #3 – интернационален саем на современа уметност

МКЦ 10 јуни

MDparatisimaskopje3saemi

 

Паратисима Скопје е интернационален саем на современа уметност посветен на поддршка и промоција на културата, уметноста и креативните индустрии.

Tретото издание на Интернационалниот саем на современа уметност Paratissima Skopje ќе се одржи на 10 | 11 | 12 јуни во Младински Културен Центар.

 

 

Сподели: