Вести Изјави Македонија Ударни вести

Пендаровски: Да ги почитуваме препораките за заштита и спречување на ширењето на корона вирусот

Сподели:

 

“Корона вирусот COVID-19 го зафати целиот свет, но наместо паника, потребна е претпазливост. Да ги почитуваме препораките за заштита и спречување на ширењето на корона вирусот COVID-19, да бидеме одговорни, да се заштитиме себе и другите. Да ги следиме редовно информациите на надлежните институции, да не создаваме и епидемија на лажни вести” – изјави претседателот Стево Пендаровски на денешната прес-конференција.

Сподели: