Алтернатива Настани

Посетете го барот „Umbrella“ – вработените се лица со одредена попреченост

 

Од синоќа почна со работа новиот бар „Umbrella“ во Градскиот трговски центар во Скопје каде вработените се лица со одредена попреченост. Ова е еден од ретките случаи каде идејата е поттикната од сопственик на локал.

Сподели: