Вести Македонија

Претседателот Пендаровски се сретна со математичкиот гениј Или Морина

Сподели:

 

Претседателот Пендаровски денеска имаше средба со математичкиот гениј Или Морина.

 

 
“Или Морина е еден од оние надарени ученици кои импресионираат со своите постигнати резултати, изјави претседателот Пендаровски.
Математичкиот генијалец од својата четврта година решава задачи и своето знаење го споделува јавно преку едукативни видеа на интернет.
Му посакувам уште многу успеси во неговиот пат кон усовршување на својот талент.”
Сподели: