Вести Македонија

Прилепчани масовно го поддржаа движењето “ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ”

Сподели:

 

 

Вечерва во центарот на Прилеп се одржа собир на прилепчани кои се решени за промени во локалната власт.

 

 

Тие ја поддржаа Коалицијата “Одлучно за промени” предводена од Зелената партија ДОМ и од ЛДП. На собирот свој настап имаше кандидатот за градоначалник на општина Прилеп, Славе Петрески, како и претседателката на ДОМ, Маја Морачанин и лидерот на ЛДП, Горан Милевски.

Сподели: