Алтернатива Настани

Прв Детски ЗОО Маратон

Денеска со почеток во 13:00, во Скопје ЗОО ќе се одржи првиот Детски ЗОО Маратон. По повод Денот на Европа, 9.мај.
Настанот е во соработка со Агенција за млади и спорт и град Скопје.
Ве покануваме, доколку сте во можност и вие да бидете дел од оваа спортска манифестација на која ќе трчаат 200 деца во четири категории.
Сподели: