Први јануари е неработен ден за сите граѓани

Сподели

 

 

Министерството за труд и социјална политика, соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ, 1 јануари 2021 година (петок), Нова Година е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија. 

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика, на граѓаните им ја честита Новата Година.