Регистрирани се 704 прекршоци за неносење лична заштита на лице

Сподели

 

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на држававаа, по однос на мерката за неносење лична заштита на лице, регистрирани се 704 прекршоци.

Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид-19.