Вести Македонија Ударни вести

Режим на јавен превоз и Жичарница за време на новогодишните празници

Сподели:

 

Во сабота, 31 декември, возилата од јавниот превоз ќе сообраќаат по саботен возен ред, а во недела (1.01.2023 год) по неделен возен ред, при што првите вклучувања на возилата ќе бидат подоцна од воообичаеното, а останатите согласно неделниот возен ред, информираат од ЈСП.
 
Распоред на првите вклучувања на сите линии (градски и приградски).
 
 
 
 
Во понеделник (02.01.2023 год) ќе се вози по неделен возен ред, со вообичаените термини на првите вклучувања на сите линии.
 
 
 
 
Од вторник (3.01.2023 год) јавниот превоз ќе сообраќа по редуциран делничен зимен ред, поради училиштниот зимски распуст.
 
РАБОТНО ВРЕМЕ БИЛЕТАРНИЦИ
 
во сабота (31.12.2022 год), сите билетарници и центри за персонализација ќе работат до 17 часот
на 1 и 2 јануари, билетарниците и центрите за персонализација нема да работат
РАБОТНО ВРЕМЕ ЖИЧАРНИЦА🚋
во сабота и недела (31.12.2022 год и 1.01.2023 год) ќе работи вообичаено, од 10 до 17 часот
во понеделник (2.01.2023 год), нема да работи, бидејќи секој понеделник, како и секој последен вторник во месецот се врши редовен преглед на објектот.
Сподели: