Магазин Наука и Технологија Ударни вести

Сатурн и Јупитер ќе се порамнат прв пат после речиси 800 години во „ГОЛЕМОТО СПОЈУВАЊЕ“

Сподели:

 

 

Порамнувањето можете да го следите овде:

Сподели: