Вести Македонија Ударни вести

СДСМ очекува победа (ВО ЖИВО)

Сподели:

Имавме фер избори, првичните тенденции покажуваат водство на Пендаровски, СДСМ очекува победа.

 

Имавме фер избори, првичните тенденции покажуваат водство на Пендаровски, СДСМ очекува победа.

Имавме фер избори, првичните тенденции покажуваат водство на Пендаровски, СДСМ очекува победа.

Geplaatst door СДСМ – Социјалдемократски сојуз на Македонија op Zondag 5 mei 2019

Сподели: