Вести Изјави Македонија Ударни вести

ЗАЕВ: Од денешната одлука зависи во кој правец и со какво темпо ќе се движи земјата

Сподели:

-“Денеска бираме Претседател на Република Северна Македонија. Најважно е што изборите се успешни, мирни и демократски. Од денешната одлука зависи, во кој правец и со какво темпо ќе продолжи да се движи земјата наша.

Верувам дека ќе продолжиме со забрзано темпо да се движиме напред, да бидеме рамо до рамо со современиот западен развиен свет.”- изјави премиерот Зоран Заев по денеќнот гласање за претседател на државата.

 

Сподели: