Вести Изјави Статуси

Синоличка Трпкова: Политичари и рацете што гласаа за, бидете пример за граѓаните, а не разочарување

Сподели:

“Сега рацете што гласаа за, треба да ја водат и борбата за имплементирање на европски вредности во општеството. Граѓаните што го поддржаа референдумот тоа го очекуваат од вас. Бидете пример за нив, а не разочарување. Истото важи и за политичарите. И слушајте ги критиките упатени кон вас. Тоа ви е работа.”

ФБ статус, Синоличка Трпкова

Сподели: