Спасовски: Во сите институции има лица кои доставуваат извештаи до ВМРО-ДПМНЕ

Сподели

“Во секоја од институциите на системот има одредени лица кои даваат информации за случувањата во нив до опозициската ВМРО-ДПМНЕ.”

-Имаме индиции во медиумите, објавени извештаи кои ги прават одредени структури на ниво на комисии од опозициската партија за следење на одредени настани и поднесување на такви изештаи. Луѓе вработени во МВР или други државни институции даваат информации за состојбите во институциите до група за проценка во партијата.