Алтернатива Настани

StereoHemia & Soulchemistry Rec – Labels Night – Open Air Party at Kapan An

Сподели:

MDtranszabavavokapananmuzickinastani

Капан Ан,18 Јуни

Прва OPEN AIR Trance забава во клубот Капан Ан.

Вечер наменета за сонична хипноза која води до срцето на психоделијата.

Line Up:

Dise [chillout/ambient intro]

The Soulchemist (Milan D.) [Soulchemistry Rec. / Aura Rec

>>> Live + Dj Set

StereoHemia (Montork & Dezert)

>>> 2 hours Live + Dj Set

Deco by: Lunar Deco

 

Сподели: