Вести Македонија Ударни вести

Предлози за име на новиот Младински центар на поранешно „Матично“

    Во рамки на проектот за зајакнување на општинските совети, Општина Центар во соработка со Швајцарската агенција за развој и соработка и УНДП, го реконструираат објектот на поранешно „Матично“, кој за многу кратко време ќе стане современ општински Младински центар.     Проектот за реконструкција и пренаменување на објектот на поранешно „Матично“, кој се […]