Вести Македонија Ударни вести

Никола Димитров стана член на ЕЦФР, водечка меѓународната тинк-тенк организација

  На покана на ко-претседавачите на Европскиот совет за надворешни односи (ЕЦФР), вицепремиерот Никола Димитров стана официјален член на ЕЦФР, водечка меѓународна тинк-тенк организација, посветена на европската надворешна и безбедносна политика, информираат од Владата. По тој повод, Димитров денеска се сретна со заменик-директорката на ЕЦФР, Весела Чернева, со која разговараа за неговата улога како член […]