Вести Македонија Ударни вести

ДОМ: МОДОМ и УРА со заедничка зелена младинска платформа

  Претседателот на Младинската организација на ДОМ Бојан Петровски на регионалната средба на Зелената балканска мрежа која се одржа во Црна Гора ја официјализираше соработката помеѓу МОДОМ и младинската организација на УРА од Црна Гора. Петровски и потпретседателката на Forum mladih URA Лилјана Петковиќ ќе го потпишат меморандумот за соработка  кој предвидува заеднички активности на […]