Алтернатива Настани

Промоција на македонски автори и книги со ЗЛАТЕН ЗАБ

  БУККАСТ со АНДЕ Д. ЈАНКОВ С3Е1 Книга “ТЕГЛИ” од Јордан Коцевски Вечерва во 20 часот започнува Промоција на македонски автори и книги https://zlatenzab.mk/%d0%b1%d1%83%d0%ba%d0%ba%d0%b0%d1…/ Буккастот (Bookcast) Книжевни разговори со Анде, е замислен како неделна подкаст емисија, во која ќе слушнете и видите негови интервјуа спроведени со еминентни но и нови писатели, книжевни работници, издавачи и љубители […]