Вести Македонија Ударни вести

Засадени нови дрвореди на булеварите “Илинден” и “8-ми Септември”

  Екипи на ЈП „Паркови и зеленило“ денеска засадија нови квалитетни садници на булевар Илинден и на булевар 8-ми Септември. Нови дрвореди составени од квалитетни зимзелени и листопадни дрвја ќе ги раззеленат двата булевара.      Садењето на дрвјата е дел од реализацијата на Град Скопје од концептот Зелен и чист град за уредување на […]