Вести Изјави Македонија Ударни вести

Бектеши: Поддршка од милион евра за домашни претпријатија и занаетчиите

  Министерството за економија објави два јавни повика за поддршка на домашните компании наменети за субвенционирање на микро и мали претпријатија и за субвенционирање на занаетчии, кои ќе траат заклучно со 6 мај годинава.     –Јавниот повик за субвенционирање на микро, мали и средни претпријатија;   -Јавниот повик за субвенционирање на занаетчии и вршители […]