Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

Избрани победниците на Startup Weekend Skopje

  Изминатиот викенд, од 6 до 8 мај, во просториите на Инофеит, при факултетот за електротехника и информациски технологии, беше одржан Startup Weekend Skopje. Овој настан, 11-ти по ред, уште еднаш успеа да ги поврзе младите претприемачи и бизнис ентузијасти.     Настанот започна во петокот, а беше отворен од страна на фасилитаторот од Теchstars, […]