Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Обележјата на македонските пари изложени во Музејот на Народната банка

  Златната маска од Горна Порта и златните обетки со гулабици од Охридско, мермерното торзо на божицата Изида, тетовската Менада,…

Read More