Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Ковачевски ќе се обрати на расправата за Информацијата за предлог преговарачката рамка

  Претседателот на Владата Димитар Ковачевски денеска ќе се обрати на 81-та седница на Собранието на која ќе се расправа…

Повеќе