Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Владина делегација во работна посета на Тирана за работните групи во рамките на Отворен Балкан

  Владината делегација предводена од заменик на претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции…

Повеќе