Вести Изјави Македонија Ударни вести

Спасовски: Дојавите за бомби се лажни, МВР има систем на одбрана

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во интервју за информативната емисија Win-Win запрашан како македонската полиција се справува со лажните дојави за бомби во средните училишта во Скопје, и каква е заднинската анализа на МВР, со оглед на фактот што ова е трет ден, вклучувајќи ја и дојавата во ЈСП – Скопје, истакна: „Во […]