Вести Македонија

Во тек е санација на оштетениот плочник на улица Македонија

  Екипите на ЈП Улици и патишта Скопје по налог на Град Скопје деновиве интензивно работат на санација на плочникот на улица Македонија.   Активностите кои што тиe ги изведуваат при санирањето на оштетените плочи се на потегот од крстосницата со улица Димитрие Чуповски до крстосницата со улица Даме Груев.   По целиот овој потег […]