Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Пенов: Неопходна е дигитализација на општините за брзи и транспарентни услуги

  Во услови на децентрализација, во услови кога општините се надлежни за испорака на многу важни услуги за граѓаните, процесот…

Повеќе