Вести Македонија Спорт

Доделени наградите „13 Ноември“ на најдобрите спортски работници за 2022

  Сојузот на спортови на Скопје по повод денот на ослободување на Скопје, „13 Ноември“, ги додели наградите за најуспешните спортисти за оваа година. Наградите „13 Ноември“ се врачија во следните категории: спортист, спортски работник, спортски работник за животно дело, спортски клуб, спортски подвиг, општественик со посебни заслуги за развој на спортот, спортски новинар, спортски […]