Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Директни инвестиции во земјава и пласман за нашите земјоделски производи на саудискиот пазар

  Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, во рамки на првата официјална посета на Кралството Саудиска Арабија, оствари средба со…

Повеќе