Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Николоски избран за известител за БиХ од Мониторинг комисијата на ПССЕ

  На состанокот на Мониторинг комисијата на Парламентарното собрание на Советот на Европа, која вчера се одржа во Париз, пратеникот…

Read More