Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

ЕФН го осудува недоличното однесување на државните функционери кон новинарите во земјава

  Во изминатите денови, државни функционери во Северна Македонија во неколку наврати вербално малтретираа новинари и медиуми. Европската федерација на…

Read More