Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

МЗ: Ќе се изедначат цените на странците за приватни здравствени услуги

  Во врска со ценовникот за давање на здравствени услуги на странци, Министерството за здравство информира дека до сите универзитетски…

Read More