Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

На 25 јули завршува вториот бран за пријавување на Виз Ер Скопски маратон

  Првиот ден од месец октомври во атлетските календари уште од почетокот на годината е резервиран за најголемата атлетска манифестација…

Повеќе