Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Меморандум за соработка помеѓу Министерство за економија и УСАИД

  Министерот за економија и Директорот на Активноста на УСАИД Партнерства за економски раст, Дејан Јаневски, денеска во Министерството за…

Повеќе