Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

Рабије Мурати и Антонио Митриќески добитници на државната награда „Св. Климент Охридски“ 2023

  Универзитетската професорка проф. д-р Рабије Мурати и филмскиот режисер Антонио Митрикески се добитници на државната награда „Св.Климент Охридски” за…

Повеќе