Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

УО ја усвои драфт верзијата на Националната развојна стратегија

  Драфт верзијата на Националната развојна стратегија (НРС), која ги дефинира приоритетите на државата во наредните 20 години, е финализирана…

Read More