Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

МОН распиша конкурс за најдобра песна по повод 21 Март, Светскиот ден на поезијата

  По повод 21 Март – Светскиот ден на поезијата Министерството за образование и наука и поетскиот фестивал „Струшки вечери…

Повеќе